Σεπτέμβριος 2021

Η Νικόλ Ρίτσι έβαλε φωτιά στα μαλλιά της σβήνοντας τα κεριά των 40ων γενεθλίων

Η Νικόλ Ρίτσι καλωσόρισε τα 40 χρόνια της βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της - αν και όχι σκόπιμα. Η σταρ του ριάλιτι και δημιουργικός διευθυντής του lifestyle brand, House of Harlow 1960, δημοσίευσε ένα βίντεο από το περιστατικό στο Instagram την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η Jennifer Aniston κυκλοφόρησε επίσημα ένα brand περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται LolaVie

Αφήστε λίγο χώρο στο ράφι του μπάνιου σας: Η Jennifer Aniston κυκλοφόρησε επίσημα μια μάρκα περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται LolaVie. Η πρωταγωνίστρια από τα Φιλαράκια άφησε να εννοηθεί ένα λανσάρισμα μάρκας ομορφιάς με μερικές φωτογραφίες από τον τρόπο ζωής που μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα της LolaVie στο Instagram την περασμένη εβδομάδα. Εκείνη την εποχή, δεν είχε ακόμη διευκρινίσει σε τι είδους προϊόντα θα ειδικευόταν η μάρκα, καθώς αποκάλυψε μόνο ότι θα ήταν επίσημα διαθέσιμο για αγορά στις 8 Σεπτεμβρίου.

5 συμβουλές για φθινοπωρινό μακιγιάζ για να διατηρήσετε το δέρμα λαμπερό

Το φθινόπωρο είναι εδώ και ο χειμώνας είναι προ των πυλών, και αυτό σημαίνει μια τεράστια αλλαγή για τις ρουτίνες μακιγιάζ μας: διατηρήστε το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο σε πιο κρύο καιρό. Εάν είστε ταξιδιώτης, αυτό είναι ήδη μια πρόκληση από μόνη της. Ο ανακυκλοφορούμενος αέρας του αεροπλάνου, οι συχνές κλιματικές αλλαγές και το στρες που προκαλούνται από τη διέλευση είναι όλα τα εμπόδια ομορφιάς που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αεροσκάφη-ακόμη και η Κρίστιν και εγώ. Είμαστε δύο κορίτσια της δυτικής ακτής που και τα δύο υποφέρουν από ξηρό δέρμα, ειδικά κατά τους ψυχρότερους μήνες.