Ιούλιος 2021

Μάσκα αυγών για λαμπερά μαλλιά

Οι μάσκες αυγών είναι από τις πιο χρησιμοποιούμενες θεραπείες στο σπίτι και η χρήση τους για να επιτύχουν λαμπερά, λεία μαλλιά υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες.

Οι κρόκοι αυγών περιέχουν πεπτίδια ανάπτυξης μαλλιών και βοηθούν στη βελτίωση της συνολικής υγείας των μαλλιών. Επιπλέον, η περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα των αυγών βοηθάει στη θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών, κάνοντάς τα λαμπερά.

Πώς να τη χρησιμοποιήσετε:

10 συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε το καλοκαίρι

Τώρα που βιώνουμε την πραγματική καλοκαιρινή ζέστη, είναι σημαντικό να έχουμε ένα σωστό καθεστώς περιποίησης και ομορφιάς του δέρματος που όχι μόνο φροντίζει το δέρμα σας, αλλά σας βοηθά επίσης να φαίνεστε καλά όταν ο καιρός είναι σκληρός. Τείνουμε να αγνοούμε τα προφανή και να αγνοούμε τις ανάγκες του σώματός μας και ιδιαίτερα το πρόσωπο και τα μαλλιά μας. Εδώ είναι 10 συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να ξεπεράσετε τη ζέστη:

1. Αντηλιακό

Ένα αντηλιακό είναι απαραίτητο στην τσάντα σας το καλοκαίρι.

Η περιοχή των ματιών είναι το νούμερο ένα πρόβλημα ομορφιάς στην εποχή των βιντεοκλήσεων

Με την πανδημία να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, η βιντεοκλήση έχει γίνει το νέο φυσιολογικό, καθώς οι προφυλάξεις για τη δημόσια υγεία απαιτούσαν χρόνο που πέρασε εκτός από την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους. Η μάρκα Skincare StriVectin ανέθεσε νέα έρευνα για να διερευνήσει πώς οι αντιλήψεις και οι συνήθειες της ομορφιάς έχουν αλλάξει μετά από ένα χρόνο πρωτοφανών διαταραχών. Η έρευνα για 2.000 ενήλικες των ΗΠΑ [1] διερεύνησε τον αντίκτυπο που ζούσε σε έναν πολύ εικονικό κόσμο στο πώς αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές τον εαυτό τους.

Η Selena Gomez μας δείχνει τη σκιά ματιών Neon (με ένα μανικιούρ που ταιριάζει)

Φαίνεται ότι η λέξη-κλειδί ομορφιάς της Selena Gomez το 2021 είναι φωτεινή. Ξεκίνησε με τη μετάβασή της σε ξανθό, ένα εντυπωσιακό στυλ που τώρα διαθέτει μια γενναιόδωρη ανάπτυξη σκούρας ρίζας, προσδίδοντας στην ξανθιά της κόμη λίγο στιλ. Τώρα, έχει επεκταθεί σε μακιγιάζ και μανικιούρ. Η ποπ σταρ πήγε στο Instagram για να μοιραστεί μια selfie που επικεντρώθηκε στα πράσινα νύχια και στα βλέφαρα από κοράλλι νέον, κάθε νότα που ήταν έτοιμη για την ηλιόλουστη σεζόν.