Μάιος 2019

Καλοκαιρινές συμβουλές για τη διατροφή: Το ένα καλοκαιρινό φαγητό που μπορεί να κρατήσει τα σπυράκια μακριά

Η συσσώρευση θερμότητας στο σώμα μας είναι ένα κοινό πρόβλημα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών. Αυτή η εσωτερική ζέστη μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές αντιδράσεις στο σώμα μας, όπως ευερεθιστότητα, ανησυχία, μεταβολές της διάθεσης, πονοκεφάλους και πολλές πεπτικές διαταραχές όπως έλκη, φούσκωμα, δυσπεψία, οξύτητα και αέρια.

H μαξιλαροθήκη που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham, δεν θα πιστέψετε τι κάνει για τα μαλλιά της

Αγαπάμε το γεγονός ότι όσο γνωστή είναι η Victoria Beckham, αγαπά να μείνει συνδεδεμένη με τους 24.6 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. Και την Πέμπτη το βράδυ, η εντυπωσιακή σύζυγος του David Beckham έδωσε στους οπαδούς της μια άλλη εικόνα για το καθεστώς της ομορφιάς και είναι πραγματικά αρκετά ενδιαφέρον.

Το νέο απολεπιστικό προσώπου της Kylie Jenner ανακαλείται γιατί μπορεί να "καταστρέψει" το δέρμα σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kylie Jenner είναι μια απίστευτη γυναίκα των επιχειρήσεων. Η 22χρονη έχει κάνει εκατομμύρια, έχει κατακτήσει τη βιομηχανία ομορφιάς και έχει ανοίξει το δρόμο για τις αδελφές της Kim και Kendall (Yep, η Kendall ξεκινάει το δικό της εμπορικό σήμα ομορφιάς) για να κάνει το ίδιο.

Εσείς πόσο σωστά χρησιμοποιείτε το αντηλιακό σας;

Όσο περνούν τα χρόνια η έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία γίνεται ολοένα μεγαλύτερη και πιο βλαπτική. Αυτό κάνει την ανάγκη χρήσης αντηλιακού πιο επιτακτική όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τώρα που το Πάσχα πέρασε και που αργά και σταθερά ο καιρός θα ζεστάνει πρέπει να εντατικοποιήσουμε τη χρήση του και να διορθώσουμε λάθη που όλοι λίγο πολύ κάνουμε σε ό,τι αφορά την αντηλιακή προστασία. Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες και απολαύστε τον υπέροχο ελληνικό ήλιο με ασφάλεια!