Μάρτιος 2016

Νέα μόδα για άλουστα μαλλιά

Όσο εξωφρενικό και να σας ακούγεται η νέα τάση που εξαπλώνεται ταχύτατα στο χώρο είναι τα μη περιποιημένα μαλλιά, κοινώς η αποχή από το λούσιμο.

Το κίνημα no-poo (no shampoo) ξεκίνησε λόγω της πεποίθησης ορισμένων ότι το σαμπουάν κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στα μαλλιά, καθώς απομακρύνει ωφέλιμα έλαια από την επιδερμίδα του κρανίου.

Παράλληλα, οι υποστηρικτές της μεθόδου no-poo ισχυρίζονται ότι τα μαλλιά «αυτοκαθαρίζονται» και ότι μετά από μερικές εβδομάδες προσαρμογής σταματά η παραγωγή ελαίων και τα μαλλιά είναι απολύτως υγιή.

Tags: 

Εξαφάνισε τώρα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του άνω χείλους μια για πάντα

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο άνω χείλος είναι πραγματικά ενοχλητική για κάθε γυναίκα. Σου έχουμε την λύση ώστε να απαλλαγείς από αυτή μια για πάντα και με φυσικό τρόπο χωρίς να καταφεύγεις σε χημικές και επώδυνους μεθόδους.

Tags: 

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας κατάλληλα για την ημέρα του γάμου σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συντονίσετε για την ημέρα του γάμου σας, αλλά εδώ μιλάμε για ομορφιά! Θα πρέπει να έχετε κομψό μανικιούρ, ένα όμορφο αλλά ευέλικτο χτένισμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για τα μαλλιά. Προτού όμως αποφασίσετε το νυφικό μακιγιάζ, θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθείτε στο δέρμα σας.

Tags: 

Φορέστε το αγαπημένο σας jean στα άκρα σας

Το jean είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και δεν υπάρχει εποχή που να μην το επιλέγουμε.

Τώρα που επίσημα υποδεχθήκαμε την άνοιξη, τα blue jeans, είναι η τελευταία λέξη της μόδας, ξεβαμμένα, γαλάζια, μαύρο – μπλε, όλα.

Συνδυάζονται με t-shirts, tops αλλά και κλασικά blue jeans πουκάμισα ή γιλέκα. Φορέστε τακούνια, πλατφόρμες αλλά και ίσια σανδάλια και δώστε τους το δικό σας προσωπικό στιλ. Tώρα, όμως, μπορείτε να τα συνδυάσετε και με τα βερνίκια των νυχιών σας.

Tags: 

Η άνοιξη ήρθε και θέλει τη μπλε σκιά να ομορφαίνει το βλέμμα

Όλες μας κάποια στιγμή, φορέσαμε μια γαλάζια σκιά, είτε επειδή ήταν της μόδας, είτε επειδή πειραματιζόμασταν. Η άνοιξη όμως που ως γνωστόν, επιβάλει τα χρώματα, επανέφερε το συγκεκριμένο προϊόν που σίγουρα θα προστεθεί και στο δικό σας νεσεσέρ. Αυτή η γαλάζια σκιά, λοιπόν, που μέχρι τώρα αποκλείαμε ως απαγορευτική επιλογή γιατί μας θύμιζε εκείνες τις αδέξιες εποχές, έχει επιστρέψει δριμύτατη.

Tags: 

Η πολυτέλεια στα μαλλιά μας

Η σαμπάνια δεν είναι μόνο ένα γευστικό ποτό για την ευχαρίστηση και τη διέγερση... Η σαμπάνια βλέπετε περιέχει τέλεια συστατικά που λατρεύει η τρίχα μας και εκτός από αυτό χαρίζει λάμψη, όγκο και ένταση στο ξανθό χρώμα.

Αυτό που συμβουλεύουν οι glam κομμωτές είναι να μην πετάξετε την σαμπάνια που ανοίξατε αλλά δεν τελειώσατε. Βάλτε την στο ψυγείο και, στο επόμενο λούσιμό σας, αφού λούσετε τα μαλλιά σας κανονικά βάλτε την σε όλο τους το μήκος προσέχοντας να πάει παντού από τη ρίζα ως τις άκρες. Στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό και συνεχίστε κανονικά με το styling.

Tags: 

Οι δυναμίτες της φύσης για λεία επιδερμίδα

Ορισμένα λαχανικά φαίνεται να έχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα όχι μόνο στον οργανισμό μας αλλά και στο δέρμα μας. Για παράδειγμα η αγαπημένη τροφή του «Popeye», δεν δυναμώνει μόνο αλλά μας βοηθά πολύ και στην επιδερμίδα, είναι γεμάτο από βιταμίνη C και περιέχει και άλλες βασικές ενώσεις, όπως καροτένιο και λουτεΐνη.
Φτιάξε μια μάσκα προσώπου και σώματος με αγνά υλικά από τη φύση.

Τα συστατικά που θα χρειαστείς είναι:

4-5 φύλλα σπανάκι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού και προαιρετικά αν θέλεις πρόσθεσε και λίγο αμυγδαλέλαιο.

Tags: 

Απομάκρυνε τους μαύρους πόρους με μαϊντανό

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γυναικών είναι η μαύροι πόροι στην επιδερμίδα. Σας έχω τη λύση… Αν σας περισσεύουν δύο κλωναράκια μαϊντανού, τότε ελάτε να ενυδατώσουμε, να θρέψουμε και να μειώσουμε τους μαύρους πόρους με την παρακάτω συνταγή.

Τα υλικά απλά και η εκτέλεση ακόμα πιο εύκολη: Πάρτε δυο κλωναράκια μαϊντανό, 2 κουταλιές της σούπα γιαούρτι και 2 σταγόνες μηλόξυδο.

Εκτέλεση:

Tags: 

Μυστικά της Charlize Theron

Η Charlize Theron για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις στα Όσκαρ με το υπέροχο look της και το όμορφο χτένισμά της.

Καταρχήν πρέπει να περιποιείστε τα μαλλιά σας με μια καλή μάσκα τουλάχιστον μια φορά στις δέκα μέρες
Να θυμάστε ότι όταν λούζεστε πρέπει να ξεπλένετε πολύ καλά το σαμπουάν σας και αφήνετε την μαλακτική σας τουλάχιστον για δέκα λεπτά κάνοντας μασάζ στο κεφάλι σας.

Είναι σημαντικό λέει η σέξι ηθοποιός να σκουπίζετε τα μαλλιά σας σχεδόν ταμποναριστά με την πετσέτα, χωρίς να τα τρίβετε με δύναμη γιατί αυτό δημιουργεί ψαλίδα.

Tags: 

Ομορφιά στα άκρα με τέλεια σχέδια

Οι άντρες προσέχουν πολύ τα χέρια μιας γυναίκας και τους αρέσει να βλέπουν όμορφα και περιποιημένα νύχια. Πέρα από εκείνους όμως και σε εμάς αρέσει να έχουμε υπέροχα και πρωτότυπα άκρα.

Η τεχνική στα άκρα έχει εξελιχθεί εδώ και πολύ καιρό και οι νέες εφαρμογές έρχονται να ξετρελάνουν και να αλλάξουν τα δεδομένα μας. Επιλέξτε να κάνετε στα νύχια σας μία εφαρμογή που θα διατηρήσουν το μήκος των νυχιών σας, χωρίς να σπάνε και να τα βοηθούν ώστε να μακρύνουν φυσικά.

Tags: