Φεβρουάριος 2016

Οι νέες hot τάσεις της άνοιξης θέλουν ξανθά μαλλιά

Κορίτσια, μπορεί η άνοιξη να μην ήρθε ακόμα, αλλά εμείς βιαζόμαστε να μάθουμε τις τάσεις στα χρώματα για τα ξανθά μαλλιά του 2016 και να προετοιμαστούμε σιγά σιγά. Ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες φανταστικές αποχρώσεις που, αν είστε ξανθιά ή wannabe ξανθιά, θα λατρέψετε!

Οι αποχρώσεις, όπως και πέρυσι, προσπαθούν να είναι όσο πιο φυσικές γίνεται, αποφεύγοντας τις ενιαίες βαφές μαλλιών και τα μονότονα ξανθά χρώματα.

Υπάρχουν βέβαια και αυτά, αλλά στόχος είναι το φυσικό ξάνοιγμα.

Tags: 

Φρόντισε τα μαλλιά σου με μάσκα σπιτική

Στις μέρες μας η καθημερινότητα μας είναι αυτή που ταλαιπωρεί τα μαλλιά μας και δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα. Η λύση βρίσκεται στα χέρια σου… δημιούργησε μια μάσκα μαλλιών σπιτική και δώσε στα μαλλιά σου την λάμψη και την θρέψη που τους αξίζουν.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι ελάχιστα και τα έχεις ήδη μέσα στο σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Λοιπόν θέλουμε: 1 φλ. Zάχαρη, 2 αυγά, 3κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.

Tags: 

Εξαφανίστε στα μαύρα στίγματα με έξυπνα tip

Με λεμόνι και άχνη μπορείς να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπο σου. Το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ που διαλύει την κόλλα που κρατά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Αποτελεί έναν αποτελεσματικό και φυσικό τρόπο για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων από το πρόσωπο. Ο τρόπος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα αγνά υλικά είναι να δημιουργήσεις σπιτικό scrub, το οποίο αποτελείται από λεμόνι και ζάχαρη άχνη.

Tags: 

Τα νύχια στη μόδα

Οι νέες τάσεις της μόδας για τα νύχια της άνοιξης – καλοκαίρι 2016 έχουν ανακοινωθεί και εσύ πρέπει να της ακολουθήσεις αν θέλεις να είσαι in. Tα σχέδια στα νύχια ήρθαν και θα μείνουν.

Σίγουρα στην αρχή μπορεί να μας παραξένεψαν τα nail art (σχέδια νυχιών), αλλά παρατηρώ πως είναι μία μόδα που δεν θα ξαναφύγει ποτέ. Τα Negative Space σχέδια είναι μέσα στις πρώτες μας επιλογές, αν και χειμωνιάτικα θα παραμείνουν την άνοιξη. Επίσης, μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά άλλα στυλ όπως το γαλλικό, το γαλλικό με χρώμα και το half moon.

Tags: 

Η σοκολάτα δεν παχαίνει – ομορφαίνει τώρα

Βρείτε τον τρόπο να αγοράζετε σοκολάτες χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα στην σιλουέτα σας. Φτιάξτε μια μάσκα για αναζωογόνηση του σώματος εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας., λιώνοντας απλά μια σοκολάτα.

Με την μάσκα σοκολάτας θα νιώσετε την ευεξία και θα αποκτήσετε την βελούδινη επιδερμίδα που επιθυμείτε. Το κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα, έχει ευεργετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τα συστατικά της βοηθούν στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι

Tags: 

Μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσείς πρέπει να κάνετε το πιο hot μακιγιάζ της χρονιάς. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γίνει το απόλυτο θηλυκό που θα ξετρελάνει τον «Βαλεντίνο» της.

Την συγκεκριμένη ημέρα επίλεξε ανοιχτόχρωμες σκιές, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να φωτίσει τα βλέφαρά σας, όπως μπρονζέ, ροζ, μπέζ, λιλά και καφέ.

Προσπάθησε την προηγούμενη μέρα να έχεις κοιμηθεί καλά το βράδυ και να πιείς τουλάχιστον οχτώ ποτήρια νερό, έτσι ώστε να έχεις την κατάλληλη ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Tags: 

Μερικές συμβουλές για την τέλεια μάσκαρα

Όπως έχουμε πει το πιο σημαντικό στο μακιγιάζ μας, είναι η μάσκαρα. Όποιο χρώμα και αν επιλέξεις, μαύρο, μπλε, καφέ και όσα άλλα κυκλοφορούν στη μόδα, το σίγουρο είναι πως πρέπει να είναι έντονη.

Αν θέλεις το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου, να δίνει έμφαση στα μάτια, με βλέμμα που θα καθηλώνει τον συνομιλητή σου, τότε επέλεξε το μαύρο χρώμα στη μάσκαρα σου. Μόνο με αυτό το χρώμα μπορείς να πετύχεις, σαγηνευτικό, ακαταμάχητο βλέμμα.

Tags: 

Ακολούθησε τα πέντε μυστικά της Μonica Bellucci και παρέμεινε πάντα 30άρα

Η Monica Bellucci, η Ιταλίδα καλλονή που παραμένει πάντα νέα δημοσιεύει τα μυστικά τα που την «κρατάν» πάντα νέα και παρόλο που είναι 50 χρονών, δείχνει να είναι όπως ήταν στα 30 της.

Μυστικό No1

Δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες, διατηρεί σωστό διατροφικό μενού, με πολλά και μικρά γεύματα.

Μυστικό Νο2

Λατρεύει τη yoga και εδώ και χρόνια την θεώρει τρόπο ζωής, που εκτός από το σώμα κάνει καλό και στο μυαλό.

Μυστικό Νο3

Το κολύμπι είναι η αγαπημένη της άσκηση και κολυμπάει τουλάχιστον τέσσερεις φορές την εβδομάδα, περίπου 45λεπτά τη φορά.

Tags: 

Επιλέξτε «σικ» κομμώσεις

Αν έχεις μακριά μαλλιά, πλούσια και δυσκολεύεσαι να τα αφήσεις κάτω ελεύθερα, επέλεξε την πιο «ασφαλή» επιλογή χτενίσματος.

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε κότσο σε ελάχιστο χρόνο και εντυπωσίασε τους γύρω σου. Δέσε τα μαλλιά σου ψηλά με ένα λάστιχο και τοποθέτησε στην κοτσίδα σου, μέσα το λεγόμενο «μπουμπάρι», αυτό θα δώσει τον κατάλληλο όγκο που χρειάζεσαι. Στη συνέχεια «τύλιξε» το «μπουμπάρι» με την κοτσίδα σου και ο κότσος είναι έτοιμος.

Tags: 

Όμορφα φρύδια χωρίς πόνο

Η τελευταία τάση εδώ και λίγο καιρό ήρθε να δώσει άλλη διάσταση στο κεφάλαιο «φρύδια», όσο αφορά το σχήμα τους.

Ολόισια, απαλά φρύδια με μία ανεπαίσθητη γωνία είναι το σχήμα, που έχουν αρχίσει και υιοθετούν αρκετές διάσημες κυρίες στο Hollywood και μοντέλα στην Κορέα. Φυσικά αυτό είναι και μια λύση που θα σας απαλλάξει για λίγο διάστημα από το ανεπιθύμητο τσιμπιδάκι φρυδιών.

Tags: