Φεβρουάριος 2014

Κατούρησε τον Μπογδάνο ο Κοντοπίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή "ΕΥΘΕΩΣ" του Κωσταντίνου Μπογδάνου ήταν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, γνωστός και ως Ponzi. Οι δυο άντρες λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και κάποια στιγμή ο καλεσμένος σηκώνεται όρθιος και άρχισε να φωνάζει "κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους"... Κι έβγαλε το πουλί του μέσα στο στούντιο και κατούρησε!!!

Όπως ήταν λογικό, το γύρισμα σταμάτησε! H εκπομπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και γι' αυτό και εχθές το βράδυ που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί προβλήθηκαν αποσπάσματα από παλαιότερα επεισόδια του «Ευθέως»!

Μοτοσικλέτα εξ' ολοκλήρου φτιαγμένη από ξύλο!

Την πρώτη μοτοσικλέτα, η οποία είναι εξ' ολοκλήρου φτιαγμένη από ξύλο, τροφοδοτείται από κινητήρα εσωτερικής καύσης και κινείται κανονικά στο δρόμο, κατασκεύασε ο Ούγγρος μηχανικός Istvan Puskas.

Η ιδιαίτερη αυτή chopper μοτοσικλέτα έχει σκελετό από ξύλο, ενώ το τιμόνι και οι εξατμίσεις από κέρατα ταύρου. Για να ολοκληρώσει το απίστευτο αυτό δίτροχο, ο Ουγγρος κατασκευαστής, χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια.

Απιστευτη δήλωση Άδωνι: "Δεν χρειάζεται πανικός για τη γρίπη"

Στους 62 έχει φτάσει ο αριθμός των θυμάτων από τη γρίπη. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δήλωσε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θέτει σε κίνδυνο τους ασφαλισμένους, καθώς τα εμβόλια δεν επαρκούν. Ποια ήταν η απάντηση του αρμοδίου υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη; «Δεν χρειάζεται πανικός για τη γρίπη. Αυτό που χρειάζεται είναι ενημέρωση του κόσμου για το εν εξελίξει φαινόμενο και αντιϊκά τα οποία υπάρχουν».

Νέο είδος μέδουσας ξεβράστηκε στην Αυστραλία

Μια τεράστια μέδουσα, πλάτους 1,5 μέτρου ανακάλυψε η οικογένεια Λιμ σε μια εξόρμηση σε παραλία στο Χόουντεν της Τασμανίας. Η οικογένεια τράβηξε φωτογραφίες και επικοινώνησε με τη θαλάσσιο βιολόγο, κ.Lisa Gershwin, η οποία δήλωσε πως αν και η ύπαρξή της είναι γνωστή στους επιστήμονες, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παρατηρηθεί τόσο μεγάλη μέδουσα του συγκεκριμένου είδους ούτε είχε τύχει να ξεβραστεί ποτέ σε παραλία.

Είχαν κέρατα τα κράνη των Βίκιγκς;

Σε όλες τις εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό από Βίκιγκς, τους βλέπουμε να φοράνε κράνη με κέρατα. Όμως αυτό δεν ισχύει. Φορούσαν μεν κράνη, αλλά δεν είχαν κέρατα.

Πως ξεκίνησε αυτή η παρεξήγηση; Η επικρατέστερη άποψη είναι πως επειδή οι Βίκιγκς ενταφιαζόταν με τα κράνη τους και τα κέρατα που χρησιμοποιούσαν σαν ποτήρια, όταν ανακαλύφθηκαν οι πρώτοι τάφοι θεωρήθηκε λανθασμένα ότι είχαν κράνη με κέρατα.

Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας ξανά μαζί!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, σε ένα χώρο που θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του και θα βαπτιστεί με το όνομα “Γκάζι Live” και θα μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 2.500 θεατές, θα παρουσιάσουν την παράσταση «Η άλλη πλευρά του Μπλέ», ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας. Σε προσωπικά μονοπάτια αυτή τη φορά ξαναβρίσκονται στη σκηνή, δέκα Χρόνια μετά την διάλυση των Πύξ Λάξ και 3 χρόνια μετά την θρυλική επανένωσή τους μετά το θάνατο του Μάνου Ξυδούς. Μαζί τους είναι και η Γεωργία Νταγάκη.

Έκρηξη Ηφαιστείου στην Ινδονησία

Έκρηξη ηφαιστείου συνέβη σήμερα στην Ινδονησία, το ηφαίστειο Σιωαμπούνγκ έκανε έκρηξη σήμερα και παρέσυρε με την λάβα του και σκότωσε 14 ανθρώπους. Τοπικοί αξιωματούχοι που έκαναν δηλώσεις είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να βρεθούν και άλλα πτώματα που θα έχουν παρασυρθεί από την λάβα του ηφαιστείου.