Ιανουάριος 2014

Σημάδια βελτίωσης για τον Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ που από τις 29 Δεκεμβρίου βρίσκεται σε τεχνητό κώμα άρχισε σιγά σιγά να αντιδρά στην αφύπνιση που έχουν αρχίσει οι γιατροί να του κάνουν. Από την Δευτέρα οι γιατροί έχουν αρχίσει να του μειώνουν τα φάρμακα για να προσπαθήσουν να επαναφέρουν τον Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα, και ο οργανισμός του από ότι φαίνεται αντιδρά πολύ θετικά η πρώτη αντίδραση ήταν ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του, κάτι που έκανε τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Μπλόκο στους αγρότες

Αγρότες από την Χαλκιδική έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους και κατευθύνονται προς την Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν τον Αθανάσιο Τσαυτάρη τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος θα κάνει τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica. Οι αστυνομία έκανε μπλόκο για να σταματήσει τους αγρότες στο ύψος του Τσάνταλη αλλά οι αγρότες ψάχνουν να βρουν παράδρομους για να περάσουν.

Φυλακές στην Μεσσηνία

Ότι θα γίνουν δικαστικές φυλακές δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Νικόλαος Κανελλόπουλος δήλωσε το μεσημέρι στην κοπή της πίτας του δικηγορικού συλλόγου. Μαζί με τς άλλες δηλώσεις δήλωσε ότι η είναι πολύ αισιόδοξος για αυτές τις νέες φυλακές και ότι θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με το εφετείο της Καλαμάτας.

Διαδηλώσεις για τις αμβλώσεις

Διαδηλώσεις κατά των αμβλώσεων έγιναν χθες Τετάρτη στην Ουάσιγκτον της Αμερικής. Οι διαδηλωτές διαδήλωναν ενάντια στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που λέει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει διακοπή της εγκυμοσύνης της ανεξάρτητα αν υπάρχουν ιατρική λόγοι. Κάθε χρόνο από το 1973 γίνεται τέτοια διαδήλωση δηλαδή από τότε που το Ανώτατο Δικαστήριο πήρε αυτή την απόφαση.

Ο Τατσόπουλος για την ανακοίνωση της ΝΔ και τον Τσίπρα

Μέσω Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.

Playstation 4

Έλα τώρα.. πάντα είχες την απορία για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη από την άλλη! Δες 5 τρελά πράγματα για το Playstation 4, που ίσως σου αλλάξουν άποψη!

Κομπίνα μέσω Facebook: Πωλούσα "εικονικές" διακοπές

Ιδιαίτερα ακριβές και τελικά μόνο "εικονικές", στην οθόνη του υπολογιστή τους, έμειναν για δεκάδες ευκολόπιστους χρήστες του διαδικτύου οι «ονειρικές» εκδρομές στο Παρίσι, το Ντουμπάι και το Λονδίνο που "έκλεισαν" ηλεκτρονικά μέσω...Facebook και προπλήρωσαν σε τουριστικούς πράκτορες - μαϊμούδες…

Πότε έρχεται η Τρόικα

Η τρόικα στην Αθήνα θα επιστρέψει μετά τις 27 Γενάρη δηλαδή μετά το Eurogroup που είναι προγραμματισμένο να γίνει. Η επίσκεψη τους θα γίνει για να δουν πως πηγαίνει η Ελληνική οικονομία.

Σελίδες