Απρίλιος 2012

Ζωντανή συνέντευξη Ν.Μιχαλολιάκου στο defencenet.gr

Ποιος είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ποια είναι η πολιτική στόχευσή του, πως αυτοπροσδιορίζει το ρόλο του στην ελληνική πολιτική ζωή; Έρχεται να ραγίσει το πολιτικό καθεστώς της Μεταπολίτευσης ή είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας με ακραίες άγονες πολιτικές θέσεις;

UCKάδες στο Κοσσυφοπέδιο εκπαιδεύουν Σύριους ...

Τρεις ακτιβιστές της αντιπολίτευσης της Συρίας, έφθασαν στο Κοσσυφοπέδιο για να μάθουν από τον λεγόμενο ‘Αλβανικό Στρατό’ στον οποίο ηγετική θέση έχουν πολιτικοί και πρώην UCK-άδες, πώς να αντιταχθούν στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, γράφει η σερβική εφημερίδα Blic.

Eπτά ισλαμιστές μαχητές νεκροί στη Ν.Υεμένη

Τουλάχιστον επτά ισλαμιστές μαχητές μιας οργάνωσης η οποία θεωρείται πως συνδέεται με την Αλ Κάιντα σκοτώθηκαν σε μάχες στη νότια Υεμένη, δήλωσε ένας εκπρόσωπος φυλών της περιοχής χθες.Οι αρχές στην χώρα της Αραβικής Χερσονήσου έχουν εξαπολύσει μια σειρά επιχειρήσεων εναντίον ισλαμιστών στην περιοχή, που εκμεταλλεύτηκαν το χάος στην διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης που διήρκεσε ένα χρόνο, με διαδηλώσεις και συγκρούσεις που τελικά ανάγκασαν τον πρόεδρο ’λι Αμπντάλα Σάλεχ να παραιτηθεί, για να καταλάβουν μεγάλες εκτάσεις.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Huawei: Ιδιαίτερα θετική πορεία το 2011

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστες συσκευών επικοινωνίας και πληροφορικής γενικότερα, προχώρησε στην επίσημη ανάρτηση των συνολικών οικονομικών της αποτελεσμάτων για την χρονιά 2011, σημειώνοντας αύξηση 11.7% συγκριτικά με το περασμένο έτος, ενώ τα έσοδα πωλήσεων ανέρχονται στα 32,396 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 και είναι μια... ανάσα από την παραμονή

Στο πρώτο σετ, η ΕΑΠ μπόρεσε να κοντράρει τον Παναθηναϊκό μόνο στο ξεκίνημα (1-1, 3-2, 4-3), αλλά στη συνέχεια οι πράσινοι πάτησαν... γκάζει και ξέφυγαν 12-3, 18-10, 23-15 και τελικά πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 25-18, κάνοντας το 1-0. Το δεύτερο σετ δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, καθώς οι μεν πράσινοι υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους, οι δε Πατρινοί έδειξαν πως δεν θέλουν να τα παρατήσουν τόσο εύκολα. Ετσι, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, μέχρι που το Τριφύλλι ξέφυγε με τέσσερις (12-8, 16-12), αλλά η ΕΑΠ...

Τ. Αλοιμόνου: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους! Δες φωτογραφίες

Η μυθική παράσταση επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση του διάσημου μουσικού έργου, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό ύφος musical. Εν μέσω οικονομικής κρίσης του ‘30, μια ομάδα ανθρώπων - μικρογραφία ολόκληρης κοινωνίας- συνυπάρχει στο έκτο πάτωμα μιας παρισινής πολυκατοικίας. Με άξονα την κωμωδία που χαρακτηρίζει την επιτυχημένη διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου, παρακολουθούμε τη ζωή αυτών των ανθρώπων να ξετυλίγεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τα πάθη και πάνω από όλα τα όνειρά τους.

Διαμαρτυρίες κατά των μεταλλείων χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Ο Φοίνικας διαψεύδει τους... πάντες

Η Ενωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) θεωρούσε ότι ο Ηρακλής θα σήκωνε το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α1 βόλεϊ ανδρών, στη Σύρο, και αυτό είχε γράψει στο τρόπαιο που έστειλε στο νησί. Λογάριαζε, όμως, χωρίς... τους παίκτες του Φοίνικα. Οι «πειρατές» επικράτησαν με 3-0 (25-22, 25-23, 25-23), στον τέταρτο αγώνα της σειράς και η πρωτιά θα κριθεί το Σάββατο (19.00), στη Θεσσαλονίκη.«Οταν είδαμε το κύπελλο της ΕΣΑΠ που έγραφε Ηρακλής, Πρωταθλητής Ελλάδος, πεισμώσαμε», αποκάλυψε μετά την αναμέτρηση ο Ηλίας Λάππας. Και αυτό το πείσμα φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Serie A: Πιο κοντά στον τίτλο η Γιουβέντους

Η μάχη του τίτλου θα παίζεται, όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος, όπως και αυτή για την έξοδο στο Champions League. Τέσσερις ομάδες «ερίζουν» για την 3η θέση στην τελική κατάταξη, που θα δώσει την ευκαιρία σε αυτή που θα την πάρει να παίξει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σελίδες